Welkom bij Terborgh

Sjefke

Openingstijden & Locatie

+31-(0)46-443-4962
Open van dinsdag tot en met zondag van 11:00 tot 18:00 (zondag tot 19:00). Onze keuken sluit om 17:45.
VOLG ONS
RESERVEREN +31-(0)46-443-4962 BOEK NU
Top
 

Spelregels COVID-19

Richtlijnen die samen met het RIVM zijn opgesteld

Alleen samen krijgen we corona onder controle

We heten zoveel mogelijk mensen welkom bij onze mooie gasterij. Het open gaan van de horeca in Nederland betekend niet dat al het gevaar voor het corona virus voorbij is. Hieronder zien jullie de maatregelen die wij op basis van de adviezen van het RIVM hebben opgesteld. We vragen eenieder om deze regels in acht te nemen. Bij het volledig negeren hiervan kunnen gasten geweigerd en weggestuurd worden.

Binnen

Na binnenkomst moet je je handen wassen en krijg je een controlegesprek. Daarin wordt gevraagd of jij of een huisgenoot in de afgelopen 24 uur last hebt gehad van hoesten, een neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheid. Bij twijfel kunnen gasten geweigerd worden.

Binnen mogen maximaal twee personen aan een tafel zitten, tenzij het om een gezamenlijk huishouden gaat. Ook aan een bar mogen maximaal twee personen bij elkaar zitten. Het bedienend personeel mag binnen de 1,5 meter de bestellingen opnemen, uitserveren en opruimen.

Als de gasten zijn vertrokken, maken wij de tafels, stoelen en menukaarten grondig schoon.

Een plekje binnen is alleen mogelijk met een reservering.

Reserveren

Buiten

Ook op ons terras en de tent zijn we gebonden aan het controlegesprek. Nadat je na dit gesprek “oke” bevonden bent zal een medewerker je een tafeltje wijzen. Bij enorme drukte kan het voorkomen dat je zelf een tafeltje moet zoeken. Op terras en in de tent mag zijn er alleen zitplekken en hoor je je aan de 1,5 meter afstand te houden.

Het kan voorkomen dat er op moment van aankomst geen plek voor je is. We proberen iedereen zo snel mogelijk te accomoderen maar kunnen geen garanties bieden.

Op het terras of in de tent kan je niet te reserveren.

Algemene richtlijnen

Naast bovenstaande maatregelen gelden ook nog de volgende:

  • Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand
  • Bij de hoofdingang is desinfectiemiddel beschikbaar
  • Was je handen na elk toiletbezoek
  • Vermijd het schudden van handen