Welkom bij Terborgh

Sjefke

Openingstijden & Locatie

+31-(0)46-443-4962
Open van dinsdag tot en met zondag van 11:00 tot 18:00 (zondag tot 19:00). Onze keuken sluit om 17:45.
VOLG ONS
RESERVEREN +31-(0)46-443-4962 BOEK NU
Top
 

Schitterend Schinnen

Schinnen is schitterend! Ontdek onze prachtige omgeving

Fabritiushuis

Het Fabritiushuis stamt uit de 17e eeuw en is daarmee één van de oudste monumenten van Schinnen. Dit pand wordt tegenwoordig gebruikt als woonhuis en kantoorruimte.

Routebeschrijving

Muldermolen

De “oude” Muldermolen, die omstreeks 1331 gebouwd is, was een onderslag watermolen die diende als korenmolen om graan te malen. Dit pand bevond zich ten Westen van de Mulderplas. Eind jaren ’50, begin jaren ’60 werd het gebied rondom het pand opgekocht door de Staatsmijnen. De bewoners van het pand, de Familie Houben, werden in de gelegenheid gesteld om een nieuw pand te bouwen. Zodoende werd de huidige Muldermolen in 1948 gebouwd. Tegenwoordig zit er een karakteristieke brasserie in de Muldermolen

Routebeschrijving

ALFA Bierbrouwerij

De ALFA Brouwerij is in 1870 opgericht door de heer Joseph Meens. Alfa bier wordt gebrouwen met water uit een eeuwenoude bron, hiermee is de ALFA brouwerij de enige brouwerij in Nederland die voor het bierbrouwen gebruik maakt van bronwater

Routebeschrijving

CANISIUS STROOPFABRIEK

De Canisius Stroopfabriek vierde in 2003 haar 100-jarig bestaan en is destijds door Koningin Beatrix benoemd tot hofleverancier. De stroopfabriek produceert naast de bekende Rinse appelstroop ook peren-, appel/peren- en biologische stroop.

Routebeschrijving

STAMMENDERBOS

Een van de vele mystieke bossen die rondom Gasterij Kasteel Terborgh liggen. Zeker de moeite waard om door het land van de Bokkeriejers te wandelen. Vraag aan ons personeel een mooie wandelroute.